VIVIX HARGA RUNTUH, PROMOSI SEPANJANG NOVEMBER

 photo 31c638ed-13a4-42f1-bffe-767694cd7d7e_zps0616a2db.jpg

Promosi Sepanjang November 2013. BUY 6 GET 1 FREE VIVIX.

Banyak la pulakkan kena beli 6?

Eh nak beli 1 pon buleh. Just bagitau saya cakap ” Saya nak beli VIVIX sebotol pada harga promosi“. Insya-Allah akan saya tunaikan.

Tak pon, klu ade kawan2 nak beli Vivix jugak, atau ade sedara mara pon nak jugak tumpang sekaki, bleh le pakat2 kumpul sampai 6. Dan anda pon dapat percuma satu.

Kalau beli 2 botol Vivix, memang automatically dapat jadi ahli Shaklee seumur hidup secara percuma. So dapat BELI dengan HARGA AHLI! yeay! Kalau beli 6 botol tu..confirm dapat harga ahli terus tau!

Yang paling best, kalau beli lebih dari 2 botol ni, dapat CASHBACK. Eh betul, serious tak tipu. Beli bulan ni, nanti bulan December masuk le duit cashback tu ke dalam akaun bank masing2. Berapa banyak? At least 5% dari total pembelian.

Berapa harga sebotol VIVIX ni: normal price RM475. Harga promosi? Harga ahli? jeng jeng jeng..sila hubungi saya ye. =)

Kelebihan Vivix

Sebenarnye kelebihan VIVIX ni ada banyak. Saya highlight yang paling utama dulu ya:

  • untuk kesihatan secara keseluruhan
  • sebagai anti penuaan dan kecantikan kulit! LOCK YOUR AGE!
  • membantu mengurangkan komplikasi diabetes dan darah tinggi
  • menyokong kesihatan sendi dan kesihatan mata

Kalau nak tahu, antara selebriti yang mengambil VIVIX adalah Ayu Raudhah. Haa..now you know why dia sangat chantek kan? :)

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>