Vitamin Shaklee untuk Ibu Mengandung Terbaik dan Murah!

Haa..anda ibu hamil/mengandung? Mencari vitamin yang terbaik dan murah untuk anda?Semestinya vitamin Shaklee!!. Jom kita tengok sket kenapa saya cakap begitu.

Vitamin Shaklee untuk Ibu Mengandung adalah yang terbaik

Kenapa vitamin shaklee adalah yang terbaik untuk ibu hamil? Bukan saya saja-saja cakap tau, memang dah ramai ibu yang mengandung diluar sana, makin yakin dengan vitamin Shaklee. Lebih-lebih lagi, setiap ibu mahukan yang terbaik untuk bayi yang dikandung, kerana perkembangan minda dan fizikal bayi bermula sejak dalam kandungan lagi. Antara kelebihan vitamin Shaklee adalah:

  • Semua vitamin Shaklee adalah diperbuat daripada bahan semulajadi, dan tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang membahayakan.
  • Ianya disahkan halal.
  • Kajian yang sangat mendalam telah dijalankan bagi setiap vitamin bagi menguji keberkesanannya.

 Sudah pasti, pemakanan yang sihat dan seimbang merupakan satu tuntutan buat  ibu yang hamil. Set Ibu Mengandung Shaklee pula melengkapkan keperluan nutrisi harian si ibu dan juga bayi. Ini kerana, ibu hamil memerlukan extra mineral seperti asid folik, kalsium, DHA untuk memastikan bayi yang dikandung berkembang dengan sihat. Suplemen yang diambil juga untuk memastikan agar kesihatan ibu turut terjaga.

Vitamin Shaklee untuk ibu mengandung murah

Betul! Memang sangat murah berbanding vitamin lain di pasaran. Secara purata, anda hanya mengeluarkan lebih kurang rm100 (jika anda bukan ahli Shaklee) setiap bulan untuk mendapatkan rangkaian vitamin yang lengkap untuk keperluan ibu hamil.

Klik sini untuk dapatkan harga pasaran set vitamin shaklee untuk ibu mengandung.

Tambahan pula, Set Vitamin Shaklee untuk Ibu Mengandung ini boleh digunakan ketika Berpantang (Set Bersalin/Berpantang) dan Menyusu (Set Ibu Menyusu). Ini kerana, Set Ibu Mengandung Shaklee mengandungi:

SET IBU MENGANDUNG SHAKLEE

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin)-120 biji
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable)-180 biji / 90 biji 
  • B-Complex-120 biji
  • Ostematrix – 120 biji
  • OmegaGuard – 90 biji

Jika vitamin ketika mengandung anda tidak habis, anda boleh gunakan ia ketika berpantang, dan tambah vitamin berikut untuk lengkapkan Set Bersalin/Berpantang:

                   + Zinc Complex

Dan jika vitamin anda masih berbaki, anda boleh teruskan dalam frasa penyusuan bayi anda. Ini kerana vitamin Shaklee dapat membantu melancarkan proses penyusuan. Vitamin yang perlu ditambah untuk lengkapkan Set Ibu Menyusu adalah:

                   + Enerygizing Soy Protein (ESP) (Milk Booster)

                + Alfalfa Complex (Milk Booster)

Haa..dah percaya vitamin Shaklee untuk ibu mengandung adalah terbaik dan murah? Jom dapatkan hari ini demi kesihatan anda dan bayi dalam kandungan.

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE 

 NAK HARGA MURAH? Boleh boleh. Tiada masalah. Email saya atau sms/whatsaapp dengan tajuk “NAK HARGA VITAMIN SHAKLEE MURAH” . =)

Nak tahu lebih lanjut mengenai vitamin Set Ibu Mengandung Shaklee, boleh baca di sini.

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi  Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>