VITAMIN IBU HAMIL

Vitamin ibu hamil disediakan bagi memenuhi keperluan nutrisi ibu hamil, di mana ia selalunya lebih tinggi daripada wanita biasa. Ini bagi memastikan kesihatan ibu adalah pada paras yang terbaik, serta menggalakkan secara sihat perkembangan bayi yang dikandung. Malah vitamin ibu hamil juga membantu  mengelakkan komplikasi ketika bersalin.

SET VITAMIN IBU HAMIL Trimester PErtama

Ketika Trimester Pertama, pengambilan asid folik amat ditekankan kerana ianya merupakan mineral penting dalam tempoh 12 minggu pertama kehamilan. Ini bagi mengelakkan kecacatan saraf pada bayi. Vitamin Shaklee yang mampu menyediakan keperluan asid folik dalam bentu folat adalah Vita-Lea dan B-Complex. Berikut merupakan set vitamin ibu hamil Shaklee untuk trimester pertama.

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin) 
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable) 
  • B-Complex
  • Ostematrix 

SET VITAMIN IBU HAMIL TRIMESTER kedua dan ketiga

Apabila ibu hamil masuk ke Trimester Kedua dan Ketiga, OmegaGuard di tambah dalam set vitamin ibu hamil. OmegaGuard dari Shaklee adalah minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA bagi membantu perkembangan otak bayi. Berikut merupakan vitamin ibu hamil Shaklee untuk trimester kedua dan ketiga.

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin) 
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable) 
  • B-Complex
  • Ostematrix 
  • OmegaGuard 

Adakah perlu untuk mengambil Obimin dan NeuroGain? Tidak perlu. Malah set vitamin ini amat sesuai digunakan ketika berpantang dan ketika penyusuan.

 Untuk tahu lebih lanjut mengenai set ini, boleh klik sini: Set Ibu Mengandung

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>