Testimoni Set Berpantang Shaklee

Hari ni saya nak share  Testimoni hebat Set Berpantang Shaklee. Seorang ibu dua anak berpantang dengan vitamin Shaklee. Mesti ada yang terpikir: “Berpantang dengan vitamin..apekahh??” No no no..Jangan pandang kecil kepada vitamin tau. :) Jom kita baca testimonial pengguna Set Berpantang Shaklee ni.

Ok untuk berpantang, beliau telah memilih utk amik Set Berpantang, ESP dan OmegaGuard.

Baru 15 hari berpuasa..berat badan dah turun berkilo-kilo, gara-gara penangan OmegaGuard. Bukan senang nak hilangkan lemak2 yang terkumpul kat badan selama 9 bulan tu..ladi best klu tak turun lansung berat..tak ke nayee..huhu
OmegaGuard ni sebenarnya minyak ikan yang terbaik, bukan sahaja kaya dengan DHA dan EPA which is sangat bagus untuk otak kita dan perkembangan otak bayi, dia juga berfungsi untuk membakar lemak kolestrol dan mengurangkan selera makan.

Pestu, alhamdulillah rezeki susu untuk bayinya mencurah sejak Day-1 lagi, sesetengah orang kena tunggu tiga empat lima enam hari baru betul-betul keluar susu. Seperti saya..uhukss..masa tu tak knal Shaklee lagi. ngeeee.

Dia juga tak letih dan kekal bertenaga walaupun dalam pantang, siap bleh bezakan keadaan ketika beranak anak pertama dulu. Yelah..klu letih masa pantang, pestu dgn bayi dan anak..fuhhhh..susah beb. Mau meroyan..ngeee

Luka jahitan pon cepat sembuh..alhamdulillah. Gembira betul bila baca testimoni Set Berpantang Shaklee ni, betapa ianya sangat bermanfaat buat ibu ini. =)

set berpantang photo PicsArt_1373511302194_zpse6a8b28c.jpg
SET IBU BERPANTANG (SET ASAS) 

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin)
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable)
  • B-Complex
  • Zinc Complex

Add-on:

Lagi info mengenai Set Ibu Berpantang boleh didapati di sini: KLIK SINI UNTUK SET IBU BERPANTANG SHAKLEE

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>