TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Saya kongsikan testimoni collagen powder Shaklee. Ramai pengguna collagen powder Shaklee amat berpuas hati hinggakan sudi share testimoni tentang kehebatan collagen powder Shaklee ini.

Kenapa collagen powder Shaklee hebat? Kerana kadar penyerapan hingga ke tahap sellular menyebabkan kulit menjadi 80% lebih gebu, lebih cantik dan lebih segar. Awet muda gitew!

Testimoni Collagen Powder Shaklee I

Pengguna ini berasal dari Brunei Darul Salam. Mengguna collagen powder Shaklee selama 6 minggu. Pic yang beliau share adalah pic asal ye. Takde edit. Takde make-up.

Testimoni Collagen Powder Shaklee.jpg

Testimoni Collagen Powder Shaklee.png

 

Saya type balik ape yang dia tulis, sbb kecik bebenor.

Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..

 Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

So, memang tidak ragu-ragu lagi Shaklee Collagen Powder, berfungsi sebagai Collagen terbaik untuk kulit anda. Cubalah rasakan perbezaannya! Info lanjut tentang Shaklee Collagen Powder boleh di didapati di link di bawah ni.
 
Testimoni Collagen Powder Shaklee II

Menurut pengguna ini pula, pada asalanya wajah beliau penuh dengan pimples dan merah-merah. Selepas menggunakan sekotak collagen powder Shaklee dan ESP dalam masa sebulan, parut semakin puda dan tiada lagi jerawat.

Testimoni Collagen Powder Shaklee.jpg

 Testimoni Collagen Powder Shaklee III

Kat sini ada dua pengguna. Pengguna pertama dapat merasakan kelainan pada kulit mukanya selepas mengguna kolagen dari Shaklee. Tidak lagi perlu letak cream moisturizer atau bedak.

Pengguna kedua pula menyatakan kebaikan kolagen Shaklee ini kepada kulit dan kuku beliau. Tiada lagi kulit kering dan menggelupas, serta kuku nampak berkilat.

Testimoni Collagen Powder Shaklee.jpg

 
Testimoni Collagen Powder Shaklee IV

Jeragat pengguna ini pula semakin pudar selepas mengguna kolagen Shaklee.

Testimoni Collagen Powder Shaklee.jpg

 
Testimoni Collagen Powder Shaklee V

Dan akhir sekali, testimoni kebaikan kolagen Shaklee kepada rambut gugur yang dikongsikan oleh pengguna dibawah. Rambutnya kini kurang gugur, malah power kanta mata makin berkurang!

Testimoni Collagen Powder Shaklee.jpg

 

Dah baca semua testimoni Collagen Powder Shaklee? Berminat? WhatsApp 019-6656041 untuk dapatkannya hari ini!

Nak tahu lagi info tentang Collagen Powder Shaklee ?: KLIK SINI

 

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

www.multivitamin4you.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>