Set Vitamin untuk Ibu Hamil/ Ibu Mengandung

Bagi menampung keperluan nutrisi ibu ketika kehamilan, vitamin-vitamin dibawah disyorkan untuk para ibu hamil/ ibu mengandung:

vita-lea iron formula

1. Vita-Lea Iron formula Multivitamin: Ianya mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral perlu untuk tubuh kita. Ianya juga diperkukuh dan diperkayakan lagi dengan besi. Ianya turut mengandungi zink, vitamin C, vitamin E.

 

Vitamin B-Complex, set vitamin ibu hamil, set vitamin ibu mengandung2. Vitamin B-Complex: membekalkan keseluruhan vitamin B kepada badan kita. Antara kandungannya adalah thiamine, riboflavin, niacin dan vitamin B12. Ia turut mengandungi asid folik untuk keperluan ibu hamil.

 

 

Vitamin C, set vitamin ibu hamil, set vitamin ibu mengandung3. Chewable Vita-C / Sustained Release Vita-C: Untuk mendapatkan bekalan vitamin C yang mengcukupi, ibu hamil mempunyai pilihan antara vitamin C kunyah, atau pun vitamin C yang diperlepaskan secara perlahan-lahan.

 

 

pil kalsium, set ibu hamil, set ibu mengandung, ostematrix4. OsteMatrik: membekalkan kalsium untuk keperluan badan ibu mengandung. Ianya turut diperkukuh dan diperkayakan dengan magnesium serta vitamin D, bagi membantu penyerapan kalsium yang lebih baik oleh badan kita.

 

 

ESP, set ibu hamil, set ibu mengandung, soya protein5. Energizing Soy Protein: membekalkan tenaga dan keseluruh asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan. Ianya minuman soya non-GMO yang berprotein tinggi.

 

 

 

asid lemak omega3, set ibu hamil, set ibu mengandung, omegaguard

6. OmegaGuard: kaya dengan asid lemak omega3, ibu hamil di galakkan untuk mengambilnya kerana asid lemak membantu perkembangan otak bayi dengan lebih baik. Ianya boleh diambil bermula trimester kedua, sehingga trimester ketiga kehamilan.

Lagi info mengenai kehamilan dan vitamin untuk ibu hamil / ibu mengandung boleh didapati di sini: Info kehamilanSet Ibu Mengandung

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi dan organik Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

1 Response

  1. June 20, 2013

    […] Set Ibu Mengandung/Hamil […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>