Set Vitamin Ibu Bersalin / Berpantang

set vitamin shaklee ibu bersalin

Terdapat beberapa pakej vitamin untuk set bersalin Shaklee, untuk memberi kesenangan kepada para bakal ibu untuk memilih yang bersesuaian dengan keperluan dan kewangan mereka.

Set Asas Ibu Bersalin

Set Berpantang Bersalin Shaklee

Sustained Release Vita-C : Merupakan anti oksidan semulajadi dan berupaya untuk  mengekalkan integriti sel badan. Membantu dalam kesihatan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah. Membantu dalam mengurangkan simpton allergik dan sinus. Selepas di makan, ianya dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam tubuh untuk membekalkan vitamin C kepada badan sepanjang hari.

B-Complex: Terdiri daripada 8 vitamin B dan asid folik.Penukar makanan kepada tenaga dan menggalakkan kesihatan jantung dan replikasi DNA yang sihat. Ianya juga membantu meningkatkan fungsi otak. Menolong mengurangkan simptom kemurungan dan depresi.

Vita-Lea Iron Formula (multivitamin): Membekalkan 28 jenis multivitamin dan multimineral untuk memenuhi keperluan lengkap oleh tubuh badan kita untuk mendapatkan kesihatan optimum.

Zinc Complex: Mineral untuk menghalang keguguran rambut dan meningkatkan sistem imunisasi badan. Ia juga membantu dalam penyembuhan dan masalah jeragat, serta mengelakkan kelesuan, menyembuhkan luka dan menjaga kesihatan sel.

Bagi para ibu yang mempunyai budget lebih, amat disarankan untuk turut mengambil vitamin-vitamin berikut:

Ostematrik: Untuk membekalkan kalsium kepada para ibu untuk penjagaan tulang dan gigi. Ia mengandungi vitamin D dan magnesium yang membantu penyerapan kalsium oleh tubuh kita secara optimum.

Alfalfa (Milk Booster): Alfalfa kaya dengan nutrisi dan mineral surih. Ia membantu mengurangkan toksin dan melegakan rasa kebas dan sakit sendi. Ia juga mengandungi enzim penting untuk membantu penghadaman makanan. Untuk para ibu yang baru bersalin, alfalfa menolong mengecutkan rahim dan meningkatkan susu ibu.

**Anda TIDAK BOLEH mengambil Alfalfa jika anda ada alergi alfalfa, penyakit autoimune dan SLE**

Energizing Soy Protein (ESP): Ia adalah pembekal tenaga, meningkatkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Penting untuk kanak-kanak, ibu menyusu dan mereka yang sedang pulih dari sakit. ESP mengandungi protein soy non-GMO dan membekalkan 9 jenis amino asid untuk pembinaan sel tubuh dan memberi manfaat dalam penyusuan susu ibu.

Kenapa Set Bersalin/Set Berpantang Shaklee menjadi pilihan?

Vitamin Shaklee diproses daripada sumber yang terbukti semulajadi dan ianya telah menjalani ujian klinikal. Ianya terbukti berkesan dan selamat.  Malah masalah keguguran rambut yang sering dialami oleh ibu apabila bayi berusia 4 bulan juga dapat diatasi.

Lagi info mengenai Set Bersalin/Berpantang Shaklee dan mengenai berpantang boleh di dapati di sini: Set Bersalin/Berpantang Shaklee , Info Berpantang

Dapatkan set bersalin/set berpantang Shaklee hari ini!

Nak tau harga istimewanya? Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi dan organik Shaklee?

Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

You may also like...

9 Responses

 1. fieza says:

  Akum..sy berminat nk beli set bersalin shaklee ni…blh x email sy senarai hrg set bersalin ni..utk makluman sy berada di t.itn perak…t.ksh…

 2. Amy Shaklee says:

  Salam Sis Fieza, saya dah email kepda sis tentang set bersalin Shaklee ni =)

 1. May 2, 2013

  […] Set Bersalin / Berpantang […]

 2. July 12, 2013

  […] Set Bersalin / Berpantang […]

 3. July 15, 2013

  […] Set Bersalin / Berpantang […]

 4. July 16, 2013

  […] Set Bersalin / Berpantang […]

 5. September 1, 2013

  […] work to cite the issues that are constructive in your lifestyle. They remind you that your recent set bersalin scenario is just a tiny celebration in your existence that will inevitably go. As your infant grows […]

 6. November 27, 2013

  […] Set Bersalin / Berpantang […]

 7. November 28, 2013

  […] Set Bersalin / Berpantang […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>