PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2014: Alfalfa Complex

Promosi Shaklee Januari 2014: Alfalfa Complex

Berita baik untuk semua!! Sepanjang bulan Januari 2014 ni, promosi Shaklee adalah Alfalfa Complex.

promosi shaklee alfalfa complex.jpg

Promosi Shaklee Januari 2014 Alfalfa Complex

Beli 6 botol Alfalfa Complex, percuma 1!

Beli 6 botol? Banyak nya! Tak jugak la dear, klu ade kawan2 atau sanak sedara nak tumpang order pon boleh. Dapat kat awak percuma sebotol. Jimat kan tu :D

Klu nak beli sebotol je pon boleh. Tade masalah. Harga promosi semestinya!!

Lagi best klu beli set yang ada Alfalfa Complex ni. Jom intai set apa yang ada Alfalfa Complex:

1. Set Kuruskan Badan

  •  Alfalfa Complex
  • Lecithin atau/dan OmegaGuard
  • Energyzing Soy Protein (ESP)

2. Set Ibu Menyusu

  • Vita-Lea Iron Formula
  • B-Complex
  • Vita-C Sustained Release
  • Alfalfa Complex
  • Energyzing Soy Protein (ESP)

3. Set Milk Booster

  • Alfalfa Complex
  • Energyzing Soy Protein

4. Set Kesuburan

  • GLA Complex
  • Alfalfa Complex
  • Vita-Lea Iron Formula
  • Zinc Complex
  • Vita-E Complex

5. Set Resdung

  • Alfalfa Complex
  • B-Complex
  • Vita-C Sustained Release

Lagi info tentang Alfalfa Complex boleh didapati di sini: KLIK SINI

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>