Pre-order: Vitamin C Shaklee yang menjadi rebutan dibuka untuk tempahan

Saya rasa semua sudah tahu kelebihan vitamin C dari Shaklee ini. Ini kerana vitamin C Shaklee sentiasa kehabisan stock!. Memang terhangat di pasaran!

Ibu menyusu  perlukan vitamin C, ibu yang mengandung perlukan vitamin C, ibu yang dalam pantang perlukan vitamin, orang yang asthma dan resdung pun turut perlukan vitamin C dan orang yang nak kulit cantik, rambut lebat jugak perlu vitamin C.

Ramai bukan?

Ini kerana vitamin C adalah vitamin yang paling utama untuk tubuh badan kita. Malah, saya tidak yakin boleh dapat stock vitamin C yang dijangka tiba pada bulan Disember ini tanpa booking terlebih dahulu. Oleh kerana ini, saya lancarkan kempen Pre-Order Sustained Release Vita-C Shaklee.

pre-order sustained release vita-C shaklee Kebaikan dan kelebihan vitamin C Shaklee ini boleh didapati dengan membace entry ini: Kebaikan Vitamin C Organik  atau Cara menghilangkan jerawat dengan vitamin C dan vitamin E untuk kulit cantik

Cara untuk Pre-Order Sustained Release Vita-C Shaklee adalah amat senang:

   1. Berikan butiran anda (nama, alamat, no telefon, email) kepada saya melalui:

  • email: info@multivitamin4you.com
  • sms:019-6656041
  • private message: fanpage multivitamin4you di facebook
       2. Buat bayaran sebanyak RM 40 untuk botol vitamin C yang hendak di tempah. Bayaran selebihnya boleh  di buat sebelum penghantaran pada bulan 12 nanti.

 

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi dan organik Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

  • PM fanpage multivitamin4you
  • SMS 019-6656041
  • enail: info@multivitamin4you.com

Like fanpage saya : www.facebook.com/multivitamin4you

You may also like...

1 Response

  1. November 23, 2012

    […] Untuk memastikan anda sentiasa mendapat bekalan vitamin C, pre-order atau tempahan vitamin C Shaklee telah di buka. Boleh baca mengenainya di sini: Pre-order atau tempahan vitamin C Shaklee […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>