OMEGAGUARD ™

OmegaGuard dari Shaklee merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Ianya kaya dengan Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) iaitu asid lemak omega-3 yang boleh didapati di dalam ikan laut dalam. Menurut kajian, DHA dan EPA boleh mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf serta fungsi mata.

Satu hidangan OmegaGuard ™ menyediakan 1000mg asid lemak omega-3 termasuk DHA dan EPA.

OmegaGuard.jpg

OmegaGuard

OmegaGuard ™ selamat daripada bahan-bahan merbahaya

OmegaGuard bersifat ultratulen dan ianya adalah bergred farmaseutikal. OmegaGuard  dihasilkan dalam satu proses penyulingan proietari tiga molekul yang mampu menyingkirkan bahan-bahan kimia yang merbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam ikan laut dalam.

OmegaGuard ™ sumber minyak ikan yang terbaik di dunia

OmegaGuard mengandungi semua 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi.

OmegaGuard_Shaklee .jpg

OmegaGuard Shaklee

Khasiat OmegaGuard ™

Membantu mengurangkan risiko penyakit koronari. Kajian menyatakan bahawa pengambilan asid lemak omega-3 dapat menjaga kesihatan jantung serta mengekalkan trigliserida pada paras yang normal. Asid lemak omega-3 juga memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

OmegaGuard juga sesuai untuk para ibu hamil untuk menggalakkan fungsi otak bayi yang dikandung. Manfaat daripada DHA dapat disalurkan kepada bayi apabila ianya diambil oleh si ibu. Kajian juga menunjukkan asid lemak omega-3 boleh membantu melancarkan penghasilan susu ibu bagi ibu yang sedang menyusu anak, malah kebaikan asid lemak omega-3 juga turut diperolehi oleh bayi melalui penyusuan.

Size: 90 biji (1 botol)

Harga: RM 136 (Semenanjung Malaysia)

           RM140 (Sabah & Sarawak)

Jom baca info yang anda perlu tahu tentang OmegaGuard. KLIK SINI

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>