Mencari vitamin ibu hamil yang bagus?

Mengapakah ibu hamil mencari-cari vitamin yang bagus ketika kehamilan? Tak kira sama ada sebelum mengandung, ketika trimester pertama, trimester kedua atau trimester ketiga. Diakui, pengambilan makanan yang sihat dan pelbagai ketika mengandung membantu ibu hamil untuk mendapatkan kebanyakan vitamin dan mineral yang diperlukan. Namun pengambilan suplemen juga dititik beratkan, kerana sesetengah vitamin dan mineral adalah sangat penting ketika kehamilan.

Sebab itu ibu hamil mencari apakah vitamin yang terbaik, bagi diri yang tengah mengandung, dan bagi bayi yang di dalam kandungan.

Antara ciri vitamin yang bagus adalah:

  • Ianya mestilah halal dan disahkan halal
  • Tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang membahayakan
  • Mendapat kelulusan dari KKM (no siri KKM)
  • Menyediakan vitamin dan mineral tambahan yang diperlukan

Kerana itulah juga ramai ibu hamil berpaling arah kepada Set Ibu Hamil Shaklee, kerana ianya adalah set vitamin yang bagus dan menyediakan vitamin dan mineral yang lengkap buat ibu hamil.

SET IBU HAMIL / IBU MENGANDUNG SHAKLEE

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin) – diperkukuhkan dengan iron bagi mengatasi masalah rendah hb di kalangan ibu hamil
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable) – meningkatkan sistem imunisasi si ibu kerana vitamin c mengekalkan kesihatan sel dalam badan
  • B-Complex – diperkaya dengan asid folic, mineral penting untuk mengelakkan kecacatan kepada janin seperti spina bifida.
  • Ostematrix – kalsium yang sangat-sangat diperlukan untuk pembentukan tulang dan gigi bayi. Alternatif terbaik bagi ibu yang tidak gemar susu.
  • OmegaGuard – minyak ikan yang kaya dengan DHA yang amat diperlukan untuk perkembangan otak, sistem saraf dan penglihatan bayi. Diambil ketika masuk Trimester Kedua kehamilan.

Memandangkan SET IBU HAMIL ni memang sangat bagus, sebab itulah ramai ibu laju-laju membeli set ini apabila didapati sudah hamil. Anda bila lagi?

Untuk tahu lebih lanjut mengenai set ini, boleh klik sini: Set Ibu Mengandung

Harga Set Vitamin Ibu Hamil Shaklee Trimester Pertama (I): RM 239(kegunaan 4 bulan)

Harga Set Vitamin Ibu Hamil Shaklee Trimester Kedua (II) dan Trimester Ketiga (III) : RM375 (kegunaan 4 bulan)

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>