Meal Shakes – French Vanilla: minuman lazat berkhasiat dari Shaklee

Kalau ibu-ibu ni, memang tersenyum simpul kalau dengar perkataan Meal Shakes. Btol tak? Ibu mana tak gembira tengok anak kembali berisi, berselera makan. Malah pakej demam-batuk-selsema yang sering mengganggu pon dah berkurang, kan?

 photo mealshakes_zps23cefff6.jpg

So apa pulak Meal Shakes ni? Banyak betul kan produk Shaklee ni. Sebenarnye, Meal Shake adalah satu hidangan lengkap yang berkhasiat kerana ia merupakan minuman multimineral dan multivitamin. Ianya merupakan minuman yang sungguh lazat, berperisa French Vanilla.

Meal Shakes menyediakan 35% daripada keperluan harian 23 vitamin penting, kaya dengan sumber kalsium, dan sumber terbaik untuk protein. Ini juga rendah lemak dan rendah indeks glisemik.

Untuk apa Meal Shakes ni?

  • Sebagai sarapan / hidangan yang senang disediakan
  • Sebagai hidangan untuk makanan tambahan para atlit
  • Sebagai kudapan / minuman petang
  • Sebagai hidangan untuk orang yang kisah mengenai berat badan atau menjaga pengambilan lemak, sodium dan kolestrol

Siapa yang boleh ambil Meal Shakes? Seisi keluarga, tua muda, lelaki atau wanita dan kanak-kanak.

Tonton video ini untuk tahu cara seorang Ibu membantu anaknya yang kurus kering dan sering demam-batuk-selsema sejak pergi ke taska.

Size: 544g

Cara hidangan:  Campurkan 1/4 cawan Meal Shakes dengan 250ml susu / jus buah /atau mana-mana minuman kegemaran. Dan goncang! Sukatan Meal Shake berubah mengikut kesesuaian umur.

Untuk dapatkan harga atau untuk membuat pembelian: photo 6664d608-7b8e-40c1-8953-eb2c8b424515_zpsk8rpmvdn.png

Nak tahu lagi info tentang kelebihan dan fungsi Meal Shakes?: KLIK SINI

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

Amy@Multivitamin4you (ID 910361)

PM di Facebook (KLIK SINI)
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya.

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

www.multivitamin4you.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>