JADI AHLI SHAKLEE: CASH REBATE MENANTI

Haaa…terkejut? Jadi ahli shaklee dapat cash rebate ke? Mestilahh..nak tahu bagaimana, jom baca pasal ni lebih lanjut. Saya nak explain kenapa anda, terutama pengguna tegar Shaklee ni wajib jadi ahli Shaklee. Banyak sangat kelebihan yang korang tak tahu!

Selalunya orang ingat, kalau jadi ahli Shaklee, kena buat bisnes menjual produk Shakle. TIDAK SAMA SEKALI YE! Kalau anda ingin mengguna produk Shaklee sahaja pon takpe. Tak perlu buat bisnes pon.

1) KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE: CASH REBATE/BONUS 

 

Setiap kali membeli barang Shaklee, ahli Shaklee akan dapat mengumpul points/mata atau dalam bahasa Shaklee, namanya UV. Bergantung kepada jumlah UV bulanan, setiap ahli Shaklee akan mendapat cash rebate/bonus yang dimasukkan terus ke akaun bank masing2 oleh pihak Shaklee. Peratusan terendah adalah 5% cash rebate dari jumlah pembelian terkumpul pada bulan tersebut, yang bersamaan 150UV.

Sebab tu saya selalu nasihatkan kepada pengguna Shaklee, register aje jadi ahli Shaklee. Sedikit pon tak rugi, lagipun membership Shaklee adalah utk seumur hidup dan tak wajib pon membeli setiap bulan ke ape. Klu nak membeli, pergi aje ke website Shaklee Malaysia untuk order secara online. Tak perlu lagi pergi ke branch/HQ Shaklee yang selalu sesak dengan orang dan Shaklee akan pos terus kepada anda. Malah dapat harga ahli lagi. Siapa tak suka?

Saya selalu juga nampak iklan seperti “nak membeli dengan harga ahli, sila guna ID saya”. Bagi saya ianya amat tidak beretika, sebab yang dapat cash rebate/bonus adalah tuan empunya ID, bukan pembeli. Sepatutnya pembeli tadi mendaftar sebagai ahli Shaklee, terus melayakkan dia untuk membeli dengan harga ahli, dan berpeluang untuk mendapat CASH REBATE!.

Kemudiannya, pengguna Shaklee yang membeli dengan ID orang lain ni mula sasau mencari penjual Shaklee yang lain untuk bertanyakan tentang cara pengambilan vitamin yang betul. Harus ingat ye, pengambilan vitamin yang betul akan memberi manfaat kepada badan si pengguna. Salah cara ambil, dari nak sihat terus jadi sakit. So pilihlah secara bijak dengan siapa anda ingin membeli Shaklee dan dengan siapa anda ingin mendaftar jadi ahli Shaklee.

Ini kerana, sesetengah penjual Shaklee mempunyai group tersendiri, seperti group kami, di mana segala ilmu tentang vitamin Shaklee di kongsi dan dibincangkan bersama, agar semua penjual di dalam group kami menjadi penjual yang berpengetahuan! Bukan setakat menjual untuk dapat untung ye, kami menjual untuk membantu anda agar dapat merasai kehebatan produk Shaklee, seterusnya memberi manfaat kepada anda sendiri, terutama dari segi kesihatan. So carilah penjual Shaklee  yang betul-betul ada kredibiliti yang boleh memberi konsultansi dan sokongan kepada anda ye. Jangan main tangkap muat aja. Rugi anda nanti. Alhamdulillah saya berada di dalam group yang terbaik!

2) KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE: SYSTEM SHOPPING ONLINE

 

jadi ahli shaklee photo JadiAhliShaklee_zps81737c89.jpg

Bermula Oktober 2013, Shaklee Malaysia mula melancarkan portal untuk ahlinya, agar setiap ahli Shaklee dapat membeli produk Shaklee secara online. Alhamdulillah, ianya memang memberi kemudahan kepada semua ahli, samaada yang membeli untuk kegunaan sendiri, atau yang membuat bisnes Shaklee. Tidak lagi perlu ke pejabat Shaklee dan beratur panjang! Semuanya kini di hujung jari anda! Tidak juga perlu tunggu penjual Shaklee lain untuk “uruskan” order anda. Dengan jadi ahli Shaklee, anda boleh terus order dengan Shaklee. Jimat masa!

Dah berminat untuk jadi ahli Shaklee?

KLIK SINI untuk tahu cara untuk jadi ahli Shaklee.

KLIK SINI untuk register jadi ahli Shaklee dengan saya.

3) KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE: PENGHANTARAN OLEH PIHAK SHAKLEE

 

Setiap order yang dibuat, akan diuruskan oleh pihak Shaklee, termasuklah penghantaran. Mudahkan, terutama untuk sesiapa yang buat bisnes Shaklee seperti saya. Tidak lagi perlu mencari masa untuk ke pejabat pos! Malah Shaklee mengenakan flat rate untuk kos penghantaran, dan percuma bagi setiap pembelian melebihi rm800 (Semenanjung) dan rm100 (Sabah&Sarawak). Penghantaran percuma juga untuk setiap pembelian Vivix.

4) KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE: TAK PERLU MODAL UNTUK NIAGA

 

Ni untuk sesiapa nak membuat biz Shaklee. Anda tak perlu modal untuk berniaga, seriously RM0 ye! Hanya perlu rajinkan diri buat marketing secara online (di alam maya) seperti saya ni, kemudian tunggu pengguna datang kepada anda. Bila pengguna tadi dah buat bayaran, barulah anda membuat pesanan di website Shaklee. Siap! Tadaaaaaaa… sungguh mudah kan? So biz Shaklee memang totally milik anda, turun naik bergantung kepada usaha diri anda sendiri. Bukan bergantung kepada sesiapa pon. Jangan lupa tanggungjawab anda kepada pengguna tadi ye, iaitu berikan konsultansi yang terbaik.

Jom baca info yang anda perlu tahu tentang cara jadi ahli Shaklee. KLIK SINI

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>