Intai kehebatan Set Berpantang Shaklee dulu sebelum intai harga

Haa..saya tau ramaii sangat nak tahu harga Set Berpantang Shaklee kann? Sebelum tu kita tengok harga,  jom kita check tu ape kebonor hebat sangat Set Berpantang or dengan nama lain, Set Bersalin Shaklee ni, sampai menjadi pilihan ramai ibu-ibu yang bakal berpantang. Tak caya? jom check dulu testimonial mereka.

Set Berpantang Shaklee

Set Berpantang Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Ok, Set Berpantang Shaklee ni terdiri daripada vitamin-vitamin yang memang sangat memberi manfaat kesihatan untuk ibu berpantang. Mereka adalah:

1. Vita-Lea Iron Formula (Multivitamin)

  • kaya dengan zat besi untuk membantu penghasilan sel darah merah. Semasa bersalin kan kita banyak hilang darah.
  • membekalkan 28 jenis vitamin dan mineral untuk kesihatan tubuh badan, lebih-lebih lagi time pantang, kita memang tidak mendapat makanan yang seimbang..btol tak? Banyak yang kena pantang..dah namenya berpantang..hihi..so pengambilan vitamin ni sangat perlu untuk kembalikan keadaan badan kita yang “tercedera” kepada keadaan normal.

2.  B-Complex

  • agen anti stress dan mengelak angin meroyan. bahaya woo bile terkena angin meroyan ni.
  • membantu meningkatkan penghasilan sel darah merah, dan membantu menukarkan makanan menjadi tenaga. So walaupon dalam pantang, kita bleh jadi Supermom! Cergas Bertenaga!
  • melancarkan peredaran darah dan memelihara kecantikan kulit.

3.  Vita-C (sustained release atau chewable)

  • vitamin c ni berperanan untuk menyembuhkan luka dan tisu yang rosak.
  • vitamin c jugak penting untuk pembinaan kolagen dan kecantikan kulit. Ibu-ibu yang dalam pantang pasti tak sabar2 nak menjadi chantek seperti biasa kan? no more kulit kusam tak bermaya!

4. Zinc Complex

  • fungsi zinc complex ni sama dengan ikan haruan, sebab ikan haruan sendiri kaya dengan zink. Sebab tu ibu-ibu di sarankan makan ikan haruan selepas bersalin, btol tak? Tapi sapa sini suka makan ikan haruan, angkat tangan! Hihihihi memang tak ada, saya sendiri tak pernah makan. Lagipon saya tengok kat pasar, huiii..bleh tahan mahal ye. Saya lagi rela telan zinc complex. huhu
  • mengelakkan rambut gugur dengan kuantiti yang melampau

Tu baru set asas, selalunya customer saya akan tambah:

  • Ostematrix (Pil Kalsium) untuk membantu mengatasi sembelit. Perkara paling ngeri selepas nak beranak adalah nak buang air besar. huhuhuhu. Pengambilan pil kalsium juga amat disarankan oleh doktor untuk menampung keperluan kalsium oleh badan, serta membantu penyusuan.
  • Alfalfa Complex: merupakan milk booster kegemaran ramai (termasuk saya). Juga membantu melawaskan perut, dan membantu menurunkan berat badan dengan jayanya =)
  • ESP: ni pon milk booster jugak. Pestu ia kasi rasa kenyang yang agak lama, di samping bagi tenaga kepada kita. Senang nak turun berat badan klu amik ni =)
  • OmegaGuard: minyak ikan yang terbaik, sangat perlu untuk perkembangan otak, sebab ia kaya dengan DHA dan EPA. Apa yang kita makan, disalurkan melalui susu kepada bayi. InsyaAllah bayi pon dapat manfaatnye.

Apa kebaikan Set Berpantang Shaklee ni sampai semua suka sangat?

Mengikut pengguna Set Berpantang Shaklee:

  • Tubuh menjadi lebih segar dan bertenaga
  • Susu menjadi banyak

Tambahan lagi, vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi dan sangat sesuai untuk badan kita, bukan menyusahkan lagi badan kita. Ia juga tiada kesan sampingan kepada ibu dan anak, insya-Allah.

Lagi info mengenai Set Ibu Berpantang boleh didapati di sini: KLIK SINI UNTUK SET IBU BERPANTANG SHAKLEE

Lagi testimoni pengguna vitamin Shaklee di sini: Testimoni

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>