Harga vitamin ibu mengandung Shaklee

Jeng jeng jeng..mesti ramai yang nak tu harga set vitamin untuk ibu mengandung kan? Saya tau! Sebab saya dapat banyak sms dan whatsapp bertanyakan harga vitamin ibu mengandung Shaklee ni.

Sebelum tu, jom kita ambil tahu sedikit kenapa bagus sangat set vitamin ibu mengandung Shaklee ni. Memang ramai ibu-ibu di luar sana, lebih percaya kepada vitamin Shaklee daripada vitamin-vitamin lain yang berada di pasaran.

Kelebihan Vitamin Ibu Mengandung Shaklee

1. Vitamin Shaklee adalah 100% semulajadi! Tanpa bahan-bahan kimia yang membahayakan. Semua ibu mahu yang terbaek, bukan untuk dirinya, tetapi untuk bayi. Sebab apa yang kita makan, diserap oleh bayi.

2. Boleh guna set vitamin ibu mengandung Shaklee untuk tempoh yang lama, kira-kira 4 bulan. Maksudnye, setiap set yang di beli, lepas 4 bulan makan baru habis. Lame kan? Tak perlu beli tiap-tiap bulan. Jimat dan sangat murah.

3. Haa..ni yang paling best. Klu vitamin masih berbaki, tetapi anda sudah bersalin, dont worry, still boleh continue makan. Sebab ianya sangat elok untuk sembuhkan badan kita selepas bersalin. Pestu, ianya juga membantu dalam melancarkan proses penyusuan. Hanya tambah satu dua vitamin untuk keadaan berpantang dan menyusu. Hoye!!

4. Vita-Lea mengandungi zat besi (iron) bagi mengatasi masalah kekurangan sel darah merah, atau masalah hemoglobin rendah (low hb)

5. B-Complex pula mengandungi asid folic, penting untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang.

6. Ostematrix pula memenuhi keperluan kalsium ibu dan bayi, untuk memastikan  pertumbuhan tulang yang sihat. Sangat-sangat membantu ibu dari mengalami masalah kekejangan kaki ketika hamil.

7. OmegaGuard merupakan minyak ikan yang sangat sangat kaya dengan DHA untuk menjana perkembangan otak bayi.

8. ESP merupakan minuman protein tulen yang rendah glisemik untuk memberikan tenaga yang berpanjangan kepada ibu, serta membantu membentuk sel-sel tisu di dalam badan.

Harga Vitamin Ibu Mengandung Shaklee

Ok ni saya kasi harga retail untuk set vitamin ibu mengandung Shaklee ye…. Saya ulang..ni HARGA RETAIL ye sayang..klu nak harga TERISTIMEWA dari saya..bleh hubungi saya ye =)

 SET IBU MENGANDUNG (Trimester I) - RM 294 / RM 239
(untuk kegunaan 4 bulan)

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin)-120 biji/botol RM88
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable)-180 biji / 90 biji /botol RM92/RM37
  • B-Complex-120 biji/botol RM53
  • Ostematrix – 120 biji/botol RM61

 SET IBU MENGANDUNG (Trimester II & III) - RM 430 / RM 375
(untuk kegunaan 4 bulan)

  • Vita-Lea Iron Formula (multivitamin)-120 biji/botol RM88
  • Vita-C (Sustained Release/Chewable)-180 biji / 90 biji /botol RM92/RM37
  • B-Complex-120 biji/botol RM53
  • Ostematrix – 120 biji/botol RM61
  • OmegaGuard – 90 biji/botol RM136

NAK HARGA MURAH? Boleh boleh. Tiada masalah. Email saya atau sms/whatsaapp dengan tajuk “NAK HARGA VITAMIN SHAKLEE MURAH” . =)

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE 

Kalau tak nak amik set, hanya nak ambil vitamin-vitamin tertentu sahaja pun boleh. Tiada masalah, hanya hubungi saya untuk tahu apa yang sesuai untuk anda ye =)

Nak tahu lebih lanjut mengenai vitamin Set Ibu Mengandung Shaklee, boleh baca di sini.

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi  Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

1 Response

  1. June 19, 2013

    […] Harga vitamin ibu mengandung Shaklee […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>