Disclaimer

Disclaimer

  1. Maklumat yang diberikan adalah untuk tujuan pendidikan dan komunikasi sahaja dan ia tidak boleh ditafsirkan sebagai nasihat perubatan peribadi.
  2. Multivitamin4you tidak memberi apa-apa jaminan pada ketepatan, kesempurnaan, kefungsian, kegunaan atau jaminan lain kepada kandungan yang terdapat dalam ruangan ini.
  3. Multivitamin4you menafikan semua tanggungjawab bagi mana-mana kerugian, kerosakan kepada harta benda atau kecederaan peribadi yang dialami secara langsung atau tidak langsung daripada pergantungan ke atas maklumat tersebut.
  4. Segala produk yang diulas di dalam blog ini adalah mengikut pengetahuan, pembacaan, pengalaman dan testimonial dari pengguna-penguna Shaklee yang lain. Jika pembaca membelinya, ia adalah sepenuhnya di atas keputusan pembeli. Namun, setiap kesan pada pengguna adalah berbeza antara satu pengguna ke pengguna yang lain mengikut keadaan dan kesihatan setiap pengguna.
  5. Adalah disyorkan untuk merujuk kepada doktor anda dahulu untuk mengetahui adakah ia sesuai dengan sejarah dan keputusan terkini keadaan kesihatan anda.
  6. Keutamaan haruslah diberikan kepada keputusan doktor yang merawat anda berbanding cadangan penulis di dalam blog ini kerana doktor anda lebih mengetahui latar belakang kesihatan anda berbanding penulis.
  7. Tidak dijamin bahawa artikel di dalam blog ini akan memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan kerana terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kesannya. Sebarang artikel di dalam blog ini boleh disiarkan dengan pengetahuan dan kebenaran dari penulis blog ini.
  8. Disclaimer ini akan diupdate dari masa ke semasa.

 

Tarikah akhir update: 11.11. 2012