CoQ10Health suplemen untuk kesihatan jantung

Penyakit kardiovasukular memang terkenal dan diketahui ramai sebagai PEMBUNUH no 1 di Malaysia, mengatasi penyakit lain seperti kanser. Contoh penyakit kardiovaskular adalah penyakit jantung dan strok. Menurut pakar kesihatan, ianya boleh di cegah dengan mengamalkan gaya hidup sihat seperti:

  • mengambil diet yang seimbang setiap hari
  • mengambil suplemen yang berkualiti
  • melakukan senaman secara berkala
  • tidak merokok
  • kekalkan berat badan yang ideal

CoQ10Health suplemen untuk kesihatan jantung

 photo c30c7186-bd5a-4945-b633-2295f3268ed1_zps50b532eb.jpg

CoQ10Health dari Shaklee merupakan suplemen untuk mengekalkan kesihatan jantung. Ia mengandungi campuran CoQ10, Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau. Kombinasi Vitamin E dan CoQ10 dapat menghebatkan keupayaan antioksidan yang ada dalam vitamin E agar dapat memberi perlindungan tanpa henti kepada sel tubuh. Ekstrak Teh Hijau pula mengandungi procyanidins yang telah dibuktikan dapat membantu menyokong kesihatan lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung, yang juga dikenali sebagai endothelium. CoQ10Health tidak mengandungi gluten.

Dos pengambilan: 1 biji kapsul setiap hari.

Harga pasaran: RM124 (Semenanjung Malaysia)

RM 130 (Sabah & Sarawak)

NAK HARGA MURAH? Boleh boleh. Ada caranya. Email saya atau sms/whatsaapp dengan tajuk “NAK HARGA CoQ10Health MURAH” . =)

Nak tahu lebih lanjut mengenai suplemen CoQ10Health Shaklee, boleh baca di sini

 

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE 

 

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi  Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>