Cara Daftar Ahli Shaklee

Mencari cara nak daftar ahli Shaklee? Senang je tau. Meh sini saya explain satu-satu.

Nak daftar ahli Shaklee ni tak semestinya anda nak berniaga Shaklee tau. Kalau sebab nak guna produk Shaklee pon amat disarankan daftar ahli Shaklee sebab akan kelebihan yang sama dengan yang buat biz. Dan proses untuk mendaftar tu pon sama sahaja.

daftar ahli shaklee.png

cara daftar ahli shaklee

KLIK SINI UNTUK KENAPA ANDA WAJIB DAFTAR AHLI SHAKLEE

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

Langkah 1: Bagitau saya! :)

 

Sama ada melalui email, atau PM di facebook, atau wassap 019-6656041, bagitau saya yang anda nak daftar ahli Shaklee. Dan bagitau jugak anda nak jadi ahli Shaklee ni untuk makan sendiri so that saya akan bagi konsultansi yang terbaik untuk anda, dan dimasukkan ke dalm secret group di FB. Jika anda nak daftar ahli Shaklee untuk jana pendapatan sampingan, anda akan dimasukkan ke dalam group wassap, group FB dan juga coaching dan monitoring terbaik tentang teknik2 pemasaran untuk memastikan anda dapat menjana pendapatan dengan Shaklee.

Langkah 2: Daftar Ahli Shaklee dan Pembelian Barang

Jika anda ada untuk membeli produk Shaklee, berikan saya senarai barang tersebut agar saya dapat terus order barang itu menggunakan ID Shaklee kalian. Ini kerana semasa saya daftar ahli Shaklee untuk anda, saya boleh isikan terus borang order untuk anda, dan anda terus mendapat harga ahli, malah point untuk pembelian tersebut. Jika melebihi 150 point, insya-Allah anda layak untuk medapat cash rebate dan akan terus dimasukkan ke dalam akaun anda pada pertengah bulan depannya. Yuran daftar ahli Shaklee:

  • RM65 + RM10 utk postage di Semenanjung
  • RM65 + RM20 untuk Sabah dan Sarawak

Keahlian percuma Shaklee untuk:

  • pembelian lebih 200 points (~rm670)
  • atau pembelian 2 botol Vivix
  • atau pembelian 3 kota Shaklee Kolagen Powder

So dah ada list barang yang nak dibeli? Inform saya agar saya boleh jumlahkan harga pembelian anda dan anda bank in kepada akaun saya:

  • Siti Amalina Enche Ab Rahim
  • MAYBANK 103016162936
  • CIMB 1255 0007 6515 29
  • info.vitamin4you@gmail.com

BORANG DAFTAR AHLI SHAKLEE

 

Langkah 3: Confirmation

 

Selepas bayaran dibuat, saya akan registerkan anda + order barang anda secara online dan No ID Shaklee akan diberikan kepada anda, berserta kata laluan sementara. Anda boleh terus log in portal member Shaklee. KLIK SINI UNTUK LAMAN WEB AHLI SHAKLEE. Shaklee akan menghantar email kepada anda menyatakan bahawa order anda sudah dibuat. So anda hanya perlu menunggu untuk barang dan Membership Kit Shaklee sampai kepada anda.

Langkah 4: Coaching dan Mentoring

 

Jika anda nak daftar ahli Shaklee untuk menjana pendapatan sampingan dengan Shaklee, saya akan masukkan anda ke dalam beberapa secret group di whatsapp dan juga FB.  Di dalam group ini, anda akan mendapat jawapan untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, cara makan, apa yang elok dan yang berkesan. Anda juga akan diajar tentang teknik dan cara berkesan untuk menjana pendapatan seperti marketing yang berkesan dan sebagainya.

Lagi info tentang DAFTAR AHLI SHAKLEE boleh di dapati di sini: KLIK SINI

daftar ahli shaklee.jpg

Daftar Ahli Shaklee sekarang

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>