Beli vitamin Shaklee dengan harga ahli?

Haaa..klu anda terbaca entry ni, mesti anda google cara untuk beli vitamin Shaklee dengan harga ahli..ye tak? =)

Untung runcit adalah hak dan sumber halal peniaga

Ok sebenarnya kan..harga ahli khas untuk sesiapa yang menjadi ahli Shaklee sahaja. Kesian kepada penjual Shaklee, takkan diorang beli barang dengan harga ahli, jual pon dengan harga ahli. Takda peniaga yang buat bisnes cemtu kat dunia ni..betul tak? Untung berniaga adalah hak peniaga untuk mencari rezeki secara halal toyyiban. Malah kalau mengikut Islam, peniaga yang menjual tanpa mengambil untung dikira zalim kepada diri sendiri, dan menzalimi peniaga yang lain.

Konsultansi kepada setiap pelanggan

Lagi satu, penjual Shaklee ni bertanggungjawab untuk memberi konsultansi tentang vitamin, apa yang sesuai dan ape yang tidak sesuai untuk customer, memberi jadual pemakanan vitamin dengan jumlah yang betul, follow up dengan customer dan sebagainya. Pengambilan vitamin yang betul dan kena cara nya akan memberi manfaat kepada badan kita. Kalau tersilap ambil, ade yang nak kurus makin jadi gemuk. Maka carilah penjual Shaklee yang berkredibiliti dan berpengetahuan tentang produk Shaklee ye. Bukan yang nak kejar sales semata ye. Nanti anda pula terkapai-kapai ke hulu ke hilir tanye cara makan vitamin yang dibeli.

Daftar sebagai ahli Shaklee

So kalau anda masih nak beli vitamin Shaklee dengan harga ahli, jalan paling simple dan mudah adalah mendaftar menjadi ahli Shaklee. Sikit pon tak rugi. Banyak kelebihan yang anda perolehi sebagai ahli Shaklee.

1. Cash Rebate

Selalunya, kalau untuk potential customer yang membeli set vitamin dengan saya, saya akan sarankan mereka untuk mendaftar sebagai ahli. Ini kerana, points yang terkumpul hasil dari pembelian hampir mencecah 100 points. Kalau mereka/sanak sedara/rakan-rakan membeli lagi produk Shaklee dengan ID mereka dan dapat mengumpul point sebanyak 150 pada bulan tersebut, dapatlah mereka cash rebate dari hasil pembelian untuk bulan itu. Bestkan shopping pestu dapat pula duit. I LIKE!!

2. Beli dengan harga ahli

Satu lagi kelebihan menjadi ahli adalah dapat membeli produk Shaklee pada harga ahli. Kan seronok tu! Tak payah nak pening dah cari kat mane nak dapat Shaklee pada harga murah. Tapi bila dah jadi ahli, camne nak order? Mane nak beli? Usah risau, jika anda jadi ahli Shaklee dengan saya, dari urusan pendaftaran kepada urusan pembelian Shaklee akan saya uruskan, insyaAllah. Malah sekarang sudah ada portal untuk ahli Shaklee. Setiap ahli sudah boleh buat order secara online! Ianya dihujung jari anda!

3. Peluang menjana duit sampingan (buat sesiapa yang berminat)

Last but not least, kalau sesiapa yang dah jadi ahli sebagai pengguna biasa, tetapi tetibe rase nak duit lebih, dan teringin nak buat biz Shaklee, bleh je inform saya bagitau nak berniaga secara serious. InsyaAllah saya akan bimbing dan ajar macam mane nak berniaga melalui blog dan fb, cara setup fanpage dan blog, strategy marketing dan sebagainya. Lagipon dalam secret group kami, bayak info sharing untuk dikutip dan diamalkan. Tak lupa juga amalan-amalan rohani untuk mendekatkan diri kita kepada Allah, kerana Dia adalah biz partner kita.

Akhir kata, saranan saya, klu nak beli vitamin Shaklee dengan harga ahli, daftarlah jadi ahli Shaklee dengan saya. It is a lifetime membership, takde kewajipan membeli setiap bulan ke ape, yang pasti dapat beli dengan harga ahli. =)

Untuk tahu lebih lanjut pasal kelebihan ahli Shaklee, bleh baca sini: JADI AHLI SHAKLEE

Kalau ade pepe soalan pasal ahli Shaklee, jangan segan tanye ye. =)

BORANG KEAHLIAN SHAKLEE MULTIVITAMIN4YOU

KLIK SINI UNTUK LIST HARGA VITAMIN SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE

dan dapatkan harga vitamin Shaklee pada harga ahli, serta peluang untuk menjana pendapatan sampingan.

Shaklee sudah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Disahkan halal oleh badan yang diiktiraf oleh Jakim, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Diyakini selamat dan berbaloi!

Berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee? Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:

PM fanpage multivitamin4you
Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
email: info.vitamin4you@gmail.com
lawati: www.multivitamin4you.com
Like fanpage saya :www.facebook.com/multivitamin4you

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>